eindelijk aftellen..

Wegens omstandigheden met mijn knie is het al eventjes geleden, maar hierbij weer een stukje. Op 14 mei ben ik namelijk tijdens een turntraining ernstig geblesseerd geraakt aan mijn knie.
Ik landde verkeerd met een afsprong van de brug en heb nu veel dingen kapot in mijn knie. Eventjes was het spannend of het hele Malawi verhaal wel door zou gaan, maar gelukkig kan ik nu gerust beginnen met het aftellen van de dagen. Ik krijg namelijk een speciale brace aangemeten waarmee ik in Afrika gewoon kan functioneren. Wanneer ik terug ben moet ik een redelijk zware operatie ondergaan, waarvan ik zo'n 9 maanden moet revalideren. Dat is natuurlijk wel een tegenvaller, maar ik ben allang blij dat mijn reis gewoon door kan gaan, die overigens al erg dichtbij komt (21 juli)!

Het geld is inmiddels allemaal binnen gehaald, in 10 weken tijd heb ik d.m.v sponsoring van bedrijven, verschillende acties en donaties ruim €3000 ingezameld, waarvan €2800 voor mijn ticket en verblijf (onderdak, voedsel, begeleiding) is, en het resterende bedrag aan door mij uitgekozen projecten die ik ga bezoeken in Malawi besteedt wordt. Ik ben nog steeds bezig om het bedrag wat voor het laatst genoemde doel is te verhogen. Giften zijn dus nog steeds welkom! Verder heb ik zaterdag 16 juni weer een voorbereidingsdag in Utrecht, waarbij we voor de laatste keer vóór de reis bij elkaar komen. Het grootste deel van mijn voorbereidingen is nu allemaal geregeld. De komende weken ga ik spullen als werkkleren (je mag uit respect voor het grote aantal christelijke mensen geen blote bovenbenen of schouders), een backpack tas, internationale stekkers en dat soort dingen halen zodat ik de laatste weken voor vertrek niet veel meer hoef te doen. Verder hou ik jullie natuurlijk (ook tijdens mijn reis) op de hoogte op mijn weblog, http://blog.worldmapping.nl/dieskekruisselbrink

Follow the author: Dieske
More contributions of WorldSupporter author: Dieske
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]