Fairtrade Brownies bakken!

Vandaag maak ik brownies! Van Fairtrade ofcourse, deze zijn gemaakt op een eerlijke manier. Dit betekend dat alle ingredienten zijn verworven zonder dat het schadelijk is voor de boeren in Afrika die het produceren (rietsuiker en cacao). Ik maak de brownies voor een vriendin, en in ruil daarvoor leent ze mij haar enorme backpack voor mijn reis naar India! Double win :) *Dit project is gelinkt aan Millenniumdoel #1: Eradicate extreme poverty and hunger. En Millenniumdoel #Steffie: Get a backpack for India!* **Lees meer over onze activiteiten en reisjes op [onze weblog](httppublic://blog/bakmix_0.jpgwww.genesisdesigns.nl/wereldsupporter/).**

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Steffie-en-Koen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.