Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Tijdens het uitzoeken van mijn foto's kwam ik dit beeld tegen. De foto is gemaakt in een zijstraat van de drukke winkelstraten in de toeristische wijk Thamel (Kathmandu, Nepal). In deze winkelstraten gaan vele toeristen op zoek naar leuke souvenirs voor thuis, maar een straat verder staat een jongen te spelen in vieze, kapotte kleren met een oude fietsenband.

WorldSupporter Resources: 

Contributions

Hi Elise

Zo herkenbaar, ben zelf ook in Nepal geweest voor ontwikkelingshulp en dit is precies zoals ik het ook voelde, de verschillend zijn afschuwelijk groot. Toch heb ik altijd het gevoel gehad dat de mensen geluk en "peaceful" zijn, dat vond ik ook erg mooi. Dat je ondanks je miserabele situatie zoveel liefde kunt uitstralen.

Wat bijzonder dat jij ook

Wat bijzonder dat jij ook precies hetzelfde hebt gevoeld daar, Cecile! En inderdaad, omdat ze zich toch heel gelukkig en 'peaceful' uitstralen voelt het daar toch als een warm bad (ondanks de armoede die toch overal duidelijk te zien is). Ik denk dat ik door het gevoel van deze warmte toch zo weer terug zou willen gaan!

Blog of EliseS
Content
Image
Statistics
0 2
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Travel & Move
Language
Nederlands