Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Tijdens het uitzoeken van mijn foto's kwam ik dit beeld tegen. De foto is gemaakt in een zijstraat van de drukke winkelstraten in de toeristische wijk Thamel (Kathmandu, Nepal). In deze winkelstraten gaan vele toeristen op zoek naar leuke souvenirs voor thuis, maar een straat verder staat een jongen te spelen in vieze, kapotte kleren met een oude fietsenband.

Image
Follow the author: EliseS
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hi Elise

Zo herkenbaar, ben zelf ook in Nepal geweest voor ontwikkelingshulp en dit is precies zoals ik het ook voelde, de verschillend zijn afschuwelijk groot. Toch heb ik altijd het gevoel gehad dat de mensen geluk en "peaceful" zijn, dat vond ik ook erg mooi. Dat je ondanks je miserabele situatie zoveel liefde kunt uitstralen.

Wat bijzonder dat jij ook

Wat bijzonder dat jij ook precies hetzelfde hebt gevoeld daar, Cecile! En inderdaad, omdat ze zich toch heel gelukkig en 'peaceful' uitstralen voelt het daar toch als een warm bad (ondanks de armoede die toch overal duidelijk te zien is). Ik denk dat ik door het gevoel van deze warmte toch zo weer terug zou willen gaan!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2