High tea 17 november!

Dag allemaal!

Het geld van de markt/verloting is net aangekomen bij ECPAT! Doloris (de directrice) heeft me laten weten dat ze dit gaan gebruiken voor het laten draaien van het tehuis in maand november en voor een psychosociale activiteit voor de kinderen van het tehuis en community ivm de week van het kind. Lijkt mij een hartstikke mooi doel! :) Ik kreeg van Doloris een super lief fotootje doorgestuurd van een poster die de meisjes voor me hadden gemaakt met erop dat ze me ehel erg missen en dat ze dankbaar zijn voor alle hulp. Hartstikke fijn om weer wat van ze te zien. We gaan binnenkort skypen met z'n allen, lijkt me onwijs leuk om de lieverds weer even te zien!
Met het storten van de donatie is helaas nog niet het geldprobleem gestopt en is nog veel meer hulp nodig. Afgelopen zondag ben ik samengekomen met vier vriendinnen voor de high tea. En we hebben dan in ieder geval eindelijk een vaste datum geprikt; 17 november zal het gaan plaatsvinden! Van 1 tot 3 en 4 tot 6; 2 shifts, zodat we in totaal 70 mensen kunnen ontvangen. We hopen al het geld van de tickets (10 euro voor studenten, 12.50 voor volwassenen) te kunnen storten naar ECPAT. We zijn in ieder geval al druk bezig met het gesponsord krijgen van alles wat we nodig hebben. Tot nu toe hebben we in ieder geval al een locatie; koffiehuysje te Leiden, prosecco, 3 taarten. Komende woensdag gaan we met zn allen de stad in om bakkers te benaderen en mensen op de markt. Hopelijk slepen we er nog veel uit :)Ik ben super benieuwd! Vanavond is de uitnodiging klaar (ik heb een vriend gevraagd of hij iets moois kon maken met mijn tekst in foto's in photoshop) dus dan gaan alle bekenden uitgenodigd worden. Tot nu toe hebben we al 20 plekken bezet, dus dat gaat hartstikke lekker!
Verder zag ik een berichtje van Juliette van World Activity Philippines op haar facebook dat ze hulp nodig had bij WAP en de Smokey Mountain tour. Hier wil ik natuurlijk bij helpen. Ik heb ontzettend veel gehad aan de steun van Juliette tijdens mijn verblijf en ze doet in mijn ogen fantastisch werk voor de NGO's en de Filipijnse bevolking. Dus besteed graag een aantal uur per week aan taakjes voor WAP :) De eerste taakjes heb ik inmiddels uitgevoerd; stukjes schrijven over de Smokey Mountain tour. Voor mij ook heel leuk om weer mee bezig te gaan; weer herinneringen naar boven brengen en bij stilstaan hoe leerzaam dit eigenlijk was.

Nou ik zal de uitnodiging hier ook plaatsen wanneer hij binnen is! Jullie zijn ook allemaal welkom! Ik zie jullie graag zondag de 17e :) (graag wel laten weten voor 10 nov bij mij)

Liefs Jessica

Follow the author: Jessica.de.Ruiter
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]