WorldSupporter Magazine of IrisdeJager

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mensen lijken van nature ingesteld te zijn om op een 'wij en zij' manier na te denken; dit merk ik bij mezelf ook regelmatig en ik denk dat het bijna onmogelijk is om daar vanaf te komen.
Wel ben ik tijdens mijn reizen extra bewust geworden van het feit dat de tegenstelling van 'wij en zij' een ogenschijnlijke tegenstelling is. Wanneer je een land, een cultuur bezoekt die op het eerst gezicht heel anders lijkt dan dat je gewend bent, zie je als je verder kijkt meer overeenkomsten dan verschillen. Overal in de wereld proberen mensen een zo goed mogelijk leven te leiden, in wat voor situatie of cultuur ze ook zitten. Mijn mooiste reizen tot nu toe waren naar Iran, Egypte, Turkije en Californië. In de toekomst wil ik nog graag naar Syrië, Centraal-Azië en Rusland.
Experience & Leisure: 
Tijdens mijn vrije tijd verdiep ik me graag in persoonlijke ontwikkeling, biografieën van mensen, hedendaagse ontwikkelingen en literatuur.
Ik vind het voor mezelf van belang om op de hoogte te zijn van wat er gebeurt in de wereld om zo mijn perspectief en kennis te verbreden en verdiepen.
Learn & Develop: 
Tijdens mijn studie Midden-Oosten Studies heb ik geleerd om niet snel te oordelen over situaties maar je eerst te verdiepen in het verhaal en de achtergrond van een gebeurtenis.
Help & Change: 
Ik doe mijn best om oplettend te zijn betreft zaken als het mileu en dierenwelzijn door bijvoorbeeld minder plastic te gebruiken, vegetarisch te eten en geen voedsel te verspillen.
Work & Initiate: 
Betreft werk ligt mijn ambitie bij schrijven, tekstredactie en mensen ondersteunen binnen deze processen.
Ik werk nu 5 jaar als freelance redacteur en hoop dit werk in de toekomst verder uit te breiden; daarbij ben ik met name geïnteresseerd in mensen die hun verhaal op papier willen zetten, romans en boeken over het Perzische cultuurgebied. Daarnaast werk ik nu bijna 2 jaar met plezier bij Stichting JoHo; hun missie betreft ondersteuning, talentontwikkeling en internationale samenwerking spreekt mij erg aan.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
My Selected Organizations
Find Content
Find Supporters
My Content