WorldSupporter Magazine of Inge
Image
Travel & Move: 
Tot voor kort waren mijn reizen met name om vakantie te vieren en animatiewerk te doen op campings. Ook ging ik als vrijwilliger mee op zeilkampen in Friesland of kampen van de Wielewaal.
Afgelopen zomer heb ik voor het eerst vrijwilligerswerk gedaan in Kenia! Via Joho en KenyaXperience kwam ik op de site terecht van Stichting Why Not?. Het werk van de stichting sprak mij erg aan en hier wilde ik een steentje aan bijdragen. De stichting zet zich in voor kinderen met een beperking in Kenia met behulp van verschillende projecten. Ik heb me van 16 juni tot 29 juli ingezet. Ik heb me bezig gehouden met taken op logopedisch gebied. Voor meer info kun je een kijkje nemen op de sites: http://www.kenyaxperience.org/ en http://www.whynotkenya.org/ of neem een kijkje op mijn blog die ik heb bijgehouden; http://ingegaatopreis.waarbenjij.nu/
Experience & Leisure: 
Sinds ik terug ben uit Kenia heb ik mij aangesloten bij Werkgroep Gelderland. Dit is 1 van de werkgroepen van Stichting Why Not?
Eens in de 6 weken komen wij bij elkaar om te brainstormen over activiteiten/fondsenwerving e.d. om te doen om geld in te zamelen voor de stichting.
Learn & Develop: 
Op school deden we geregeld mee met sponsorlopen voor goede doelen. Ook heb ik een aantal keren een schoenendoos gevuld met speelgoed.
Op de middelbare school heb ik meerdere keren meegedaan met Zip Your Lip, een marathon waarbij je 24 uur niet mag eten en je van te voren mensen vraagt je te sponsoren voor deze actie.
Help & Change: 
Sinds kort heb ik me aangesloten bij werkgroep Gelderland van Stichting Why Not?. Mijn eerste activiteit heb ik er alweer opzitten.
Ik heb op festival Pure Passie in Ede aan zoveel mogelijk bezoekers het verhaal verteld van Stichting Why Not? en mijn eigen ervaring in Kenia en we hebben de handgemaakte producten uit Kenia verkocht. Ik zit in de pr-commissie van de opleiding logopedie. Elk jaar organiseren wij een kerstlunch. Wij promoten en verkopen kaartjes aan de logopediestudenten. De winst hiervan wordt geschonken aan een goed doel.
Work & Initiate: 
Op mijn werk verkopen we Panda brood, een deel van de opbrengst gaat naar het Wereld natuur fonds.
Hiervoor heb ik ook een keer in een ijsberen pak gelopen, samen met mijn collega die in een panda pak rondliep.
My Latest Activity
Thuis hadden we lootjes getrokken met kerst. Ik wilde nog een...

Thuis hadden we lootjes getrokken met kerst. Ik wilde nog een kleinigheidje voor alle gezinsleden. Ik heb er bewust voor gekozen om iets te kopen bij de wereldwinkel omdat ik weet dat de opbrengst dan goed terecht komt! Postduifjes met voor iedereen een persoonlijke boodschap werd het. Het viel erg ...

Heb jij al een kerstwens verstuurd? Ik al meerdere! Zowel met...

Heb jij al een kerstwens verstuurd? Ik al meerdere! Zowel met de kerstkaarten van Stichting Why Not? waarvan de opbrengst naar de stichting gaat, als net via: https://www.doneereenwens.nl/ Hiermee kun je een gratis wens versturen en doneert ING 1 euro aan UNICEF! Mooie acties:)

Image

Met alle vrijwilligers in Nederland zijn we druk bezig met het verkopen van kerstkaarten voor de kinderen van Stichting Why Not om ze een nog beter 2015 te geven!

Laatst kon ik niet kiezen tussen 2 spijkerbroeken, 1 daarvan...

Laatst kon ik niet kiezen tussen 2 spijkerbroeken, 1 daarvan was van de H&M Conscious Collectie, die deel uitmaakt van H&M’s activiteiten voor een duurzamere toekomst. De hele collectie is gemaakt van duurzamere materialen zoals biologisch katoen, biologische hennep en gerecycled polye...

Laatst kon ik niet kiezen tussen 2 spijkerbroeken, 1 daarvan...

Laatst kon ik niet kiezen tussen 2 spijkerbroeken, 1 daarvan was van de H&M Conscious Collectie, die deel uitmaakt van H&M’s activiteiten voor een duurzamere toekomst. De hele collectie is gemaakt van duurzamere materialen zoals biologisch katoen, biologische hennep en gerecycled polye...