Mijn 1e activiteit in Nederland voor Stichting Why Not?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn 1e activiteit voor Stichting Why Not? in Nederland heb uitgevoerd. Ik was nog maar net terug uit Kenia van 6 weken vrijwilligerswerk en 2 weken reizen toen ik te horen kreeg dat er in Ede een braderie zou plaatsvinden. 13 augustus kwam ik terug en 30 augustus vond Festival Pure Passie plaats. In een sneltreinvaart heb ik Stichting Why Not? ingeschreven en voor ik het wist was het zaterdag 30 augustus. Ik heb samen met 2 andere vrijwilligers op de braderie gestaan. Hier heb ik heel vaak mijn verse verhaal kunnen vertellen, hebben we een hoop leuke contacten opgedaan, mailadressen verzameld voor de nieuwsbrief en een leuk bedrag opgehaald door het verkopen van tassen en sieraden uit Kenia. Het regende de hele dag, maar gelukkig waren er genoeg bezoekers en waren we zelf het zonnetje in huis! Het was een zeer geslaagde eerste activiteit! Benieuwd naar de spullen die gemaakt worden in Kenia? Neem eens een kijkje op de site: httppublic://blog/jiska_en_ik_op_de_braderie_0.jpegwww.whynotkenya.org/?page=shop

Image
Follow the author: Inge
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]