WorldSupporter Magazine of dvesseur

Image

Supporter

My latest activities - My WorldSupporter CV - Notifications of new content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Momenteel ben ik in Zuid Amerika op reis wauw wat een ervaring! Het is mooi om een andere cultuur te zien.
Ook is het hier redelijk eenvoudig om ecotours te vinden, zo heb ik deze gedaan in lencois maranhenses! meest bijzondere vakantie waarin in wat heb bijgedragen aan de wereld is mijn vakantie naar costa rica!! hier heb ik vrijwilligers werk gedaan met schildpadden, een geweldige ervaring die helemaal back to natur gaat...
Experience & Leisure: 
Suriname wat een heerlijk land, vooral het eten!!!
Roti is echt een heerlijk gerecht dus mijn advies zoek een surinamer bij jou in de buurt en geniet van een heerlijke roti! Goede fairtrade tip: Bij de plus hebben ze bijna elke week heerlijk fairtrade fruit in de aanbieding, zo kun je dus zelfs als arme student bijdragen aan een betere wereld! -Ik heb op de vakantiebeurs gestaan om met verschillende mensen een werelddate te doen! Super leuk om ervaringen te delen en mensen enthousiast te maken om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. - Geholpen bij de reiskringloop winkel! goed initiatief waar reis spullen gedoneerd worden en verkocht worden voor ontwikkelingsprojecten. restaurant tip!!! Oost-Afrikaanse Eethuis Djebena Hier vind je origineel afrikaans eten, het is een rommelig zaakje maar een geweldige ervaring om in nederland toch een stukje Afrika te proeven. Zelf bijzondere gerechten uitproberen uit een andere cultuur levert leuke avonden op! Muziektip: luister eens naar echte salsa, je wordt er spontaan blij van!
Learn & Develop: 
Ik heb de havo afgerond, hierna ben ik de HALO gaan doen omdat ik sporten erg belangrijk vindt. Zowel in nederland als in het buitenland.
Right to play is bijvoorbeeld z'n organisatie die sporten heel goed gebruikt voor kinderen in lastige situaties. De opleiding heb ik helaas niet af kunnen maken door een blessure. Hierna ben ik eventmanagement gaan studeren. Ik mag stage gaan lopen bij dance4life!! Super gaaf Nu al anderhalve maand druk bezig op mijn stage:) hoe gaaf als je elke dag bezig mag zijn met de millenniumdoelen. Beetje bij beetje helpt dance4life aids en hiv de wereld uit. Ik heb mijn opleiding eventmanagement afgerond!! Ik heb besloten om een aantal maanden keihard te gaan werken en daarna een tijdje op reis te gaan. Het heeft me een rijker mens gemaakt door een totaal andere cultuur te beleven en mijn steentje te kunnen bijdragen.
Help & Change: 
Tijdens mijn reis naar zuid amerika hoorde ik via het nieuws over de Fillipijnen. Voor mij extra heftig vanwege mijn mooie en indrukwekkende reis die mij vorig jaar naar de Fillipijnen leidde.
Gelukkig is er vanuit Nederland snel een actie opgezet en kon ik dit keer mijn steentje bijdragen door een donatie te doen. Wauw!! Op sensation heel veel geld opgehaald voor dance4life!! Wat een gave ervaring, zelfs Doutzen heeft stukken geveild - We hebben een filmpje voor vrijwilliger Ilse gemaakt die 5 maanden in de Filipijnen gezeten heeft. Zo kan het project gepromoot worden. - In maart van 2013 hebben we voor WAP Julliete in Manilla randvoorwaarden en een enquete opgesteld zodat ze de juiste spullen binnen krijgt, ook zijn de druk bezig met een ticket en nog een filmpje. -Een bijzondere en recente ervaring was mijn pitch voor een goed doel: right to play. Hierin moest ik in 5 minuten vertellen wat right to play allemaal deed en waarom zij gesteund moesten worden. Een bijzondere ervaring. -Ik ben rond de kerstperiode naar de Filippijnen geweest om hier vrijwilligerswerk te doen, deze ervaring was bijna onbeschrijvelijk toch kun je een aantal dingen terug lezen in mijn blog Fleur en ik zijn nu een lekker recept aan het uitzoeken om fairtrade te koken! Een leuke manier om lekker en eerlijk te koken... recepten zijn te vinden in mijn blogs! Op Koninginnedag zijn Fleur en ik druk bezig geweest om een stukje fundraising te doen voor dance4life! Samen met jongeren werken aan een wereld zonder aids, dat is waar we het voor hebben gedaan! Koken! je kunt heel makkelijk ingrediënten van een lekker gerecht vervangen door fairtrade ingrediënten! Dat doe ik dus ook regelmatig. Voordat ik op reis was geweest deed ik dit nauwelijks.
Work & Initiate: 
Momenteel probeer ik voor mijn opleiding ervaring op te doen, hierdoor ben ik tijdens mijn bijbaan jammer genoeg minder actief bezig met een wereldbijdrage. Maar ik ben 5 dagen in de week op mijn stag
e hier wel mee bezig:) dat compenseert het dan weer..

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer Jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Supporters of Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters