Werelddate

Vandaag ben ik op de vakantiebeurs met verschillende mensen op werelddate gegaan. Op de vakantiebeurs heb ik verteld over mijn ervaringen in de Filippijnen en heb ik verschillende mensen enthousiast gekregen om zich ook in te zetten bij een ontwikkelingsproject. Het combineren van een reis die je toch al gaat maken met een tijdje vrijwilligerswerk is makkelijk gemaakt!
Daarnaast heb ik ook geholpen in de reiskringloopwinkel. In deze winkel kun je je oude maar nog in orde reisspullen doneren. Deze artikelen worden verkocht en de opbrengst gaat naar ontwikkelingsprojecten. Goede bestemming voor je oude reisspullen toch?

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of dvesseur
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.