Photo
Title: Ladies Night for Africa - voorbereidingen
Ladies Night for Africa - voorbereidingen

Ladies Night for Africa - voorbereidingen

Media of Angelique_M
Content categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Ladies Night for Africa - voorbereidingen

Ladies Night for Africa - voorbereidingen

Nog ruim anderhalf maand te gaan, en dan is eindelijk de Ladies Night for Africa die ik organiseer. De Ladies Night is bedoeld om geld in te zamelen voor onderwijs in Tanzania. Ook wil ik de mensen laten inzien dat we met z'n alle zeker ervoor kunnen zorgen dat er meer kinderen naar school kunnen zodat ze zicht hebben op een betere toekomst.

Tijdens de ladies night zal er een bingo zijn met maar liefst vier rondes. De dames kunnen hun nagels lakken, waarbij een gedeelte van de opbrengst naar het onderwijsfonds gaat, ze kunnen hun wenkbrauwen laten epileren, dit gaat volledig naar het onderwijsfonds en noem het maar op.

Half juli ben ik begonnen met de voorbereidingen. Een ladies night organiseren in mijn eentje, gaat dat lukken? Ja zeker! Na lang zoeken eindelijk een locatie gevonden die betaalbaar was en goed bereikbaar! Want ja hoe duurder de locatie hoe minder er overblijft voor het onderwijsfonds. Vervolgens ben ik kraampjes gaan zoeken voor de ladies night. Het viel me op hoe enthousiast erover zijn en dit is helemaal rond. Diverse kraampjes zodat er voor ieder wat wils zal zijn tijdens deze avond. Er is onder andere een sieradenkraampje, make-up, tassen en handwerk.

Maar goed, het geld zal verdiend moeten met de bingo. Hoe kan ik de kosten hier zo laag mogelijk voor houden en toch met leuke prijzen komen? Schooien! Het zit niet echt in mijn aard maar ik moest er dan toch aan geloven. Ik koos eerst voor de makkelijke weg en heb wel 300 mails verstuurd aan diverse winkels en bedrijven. Hierin vermelde ik dat ik in Tanzania ben geweest en heb gezien hoe belangrijk onderwijs is en hiervoor geld in wil zamelen via een ladies night. In ruil ervoor kregen de bedrijven dan reclame op de website, facebook en tijdens de ladies night zelf. Helaas, bijna geen respons. 90% reageerde helemaal niet! En van de 10% die wel reageerde was 9% nee we doen hier niet aan mee, we steunen geen individuele acties.

De aanmeldingen voor de ladies night stroomden binnen via mail en facebook maar de prijsjes bleven uit. Ik moest er dan toch aan geloven, zelf langs te winkels en mijn verhaal doen. En ja hoor, de ene prijs na de andere binnen gehaald! Nu weet ik zeker dat het helemaal goed gaat komen.

Het voorbereiden van de ladies night kost meer tijd dan ik van te voren had gedacht. Hierdoor heb ik mijn wereldsupporter cv niet echt kunnen bijhouden. Maar ik merk dat de meeste mensen toch wel erg geintereseerd en enthousiast zijn. Dat geeft dan wel een voldoening. Als er dan ook nog veel geld wordt opgehaald tijdens de ladies night.... De verwachting is dat er ongeveer 100 dames zullen komen. Ik ben er {bijna} klaar voor!

Informatie over de ladies night is overigens te vinden op de site die ik speciaal voor de ladies night gemaakt heb. www.ladiesnightforafrica.123website.nl

More contributions of WorldSupporter author: Angelique_M
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]