Home Sweet Home

Daar ben ik dan weer! Na 2 onvergetelijke maanden in Peru, is het gek om weer terug te zijn in Nederland. Samen met een vriendin uit Nederland ben ik afgelopen zomer Peru gaan ontdekken. We hebben Spaanse les gevolgd, veel gereisd en natuurlijk als belangrijkste: vrijwilligerswerk gedaan. Vier weken werken bij een kinderopvang en daarna nog een week bij een tehuis voor gehandicapte kinderen, het was een hele bijzondere ervaring! Ik ben heel blij dat ik de cultuur zo goed heb leren kennen op deze manier. Terug in Nederland merk ik dat ik al snel weer terug val in oude gewoontes, maar door over mijn avontuur te schrijven en praten komt het gevoel weer helemaal terug. Als Wereldsupporter wil ik daarom graag schrijven over mijn ervaringen. Ik heb ook veel filmpjes gemaakt en wil daarmee graag laten zien hoe het werken daar was, zowel op deze site als via social media. Daarnaast lijkt het me leuk om actief te blijven voor de organisatie waar ik mee ben geweest, Mijn Bestemming Peru, door bijvoorbeeld op open dagen mee te helpen met informeren en ervaringen vertellen! Dit zijn tot nu toe mijn ideeën over hoe ik als Wereldsupporter actief wil blijven, maar wie weet komt er nog vanalles meer op mijn pad!

Contributions, Comments & Kudos

Leuk dat je actief wilt

Leuk dat je actief wilt blijven! Ik hoor van heel veel mensen dat Peru geweldig is om te bezoeken. Gaaf dat je je avondturen wilt delen!

Ik wil ook graag nog een

Ik wil ook graag nog een keertje naar Peru. Lijkt me super leuk.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.