Back to normal life, or not?

Het is inmiddels een halfjaar geleden dat ik terug ben gekomen uit Peru van 2 maanden vrijwilligerswerk doen en Spaans leren. Het is gek om je te realiseren hoe snel ik weer terug ben gevallen in het leven van studeren, leren en een moderne omgeving. Toch is er iets veranderd. Ik denk nog vaak terug aan mijn tijd in Peru, en het is een soort referentiekader voor het leven hier. Af en toe helpt het om de derde wereld problemen hier een beetje te realiseren. Ook ontmoet ik veel mensen op mijn studie die iets vergelijkbaars hebben gedaan en we praten alweer volop, met toch echt wel een beetje heimwee, over nieuwe reisplannen na onze studie. Ook vind ik het geweldig om nog contact te hebben met vrienden die ik in Peru ontmoet heb, alleen zij weten precies hoe het daar echt was. Ik heb de afgelopen tijd een filmpje gemaakt van mijn ervaringen en dat gebruikt om mensen te inspireren. Ook heb ik een verhaal geschreven op de site van Mijn Bestemming Peru en ze geholpen op de informatiemarkt van de open dag van Wereldwijzer. Het is heel leuk om op die manier verbonden te blijven en het gevoel steeds weer een beetje boven te halen, zodat je het project nog niet helemaal hoeft af te sluiten.

Follow the author: Eva de Groot
More contributions of WorldSupporter author: Eva de Groot
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]