Plannen voor de komende tijd

Nog steeds ben ik aan het na genieten van deze prachtige reis, de mensen en de cultuur. Mijn studie is vandaag weer begonnen, dus nu begint het echte leven weer, waar ik hard moet werken, maar ik besef me nu heel goed, ik krijg de kans om dit te doen, in nederland is er een mogelijkheid om te studeren als je dit wilt. Maar in Cambodja, Vietnam en zelfs Thailand is dit niet zo van zelf sprekend. Na dat ik al mijn vrienden en familie heb verteld over mijn ervaringen tijdens een gezellige bijeenkomst bij mij thuis na terug komst, waar er wel 20 lieve mensjes op mij stonden te wachten. Heb ik besloten om volgend jaar weer vrijwilligerswerk te gaan doen, en van te voren een grote inzameling te houden, zodat ik kleertjes kan kopen voor de kinderen in de weeshuizen, en schoolboekjes die ze mee naar huis kunnen nemen. Veel van de kindjes willen heel graag leren, en doen zo hard hun best. Maaar met 2 a 3 uur per week komen ze niet zo ver, daarom wil ik ook leesboekjes aanschaffen zodat ze die mee naar huis kunnen nemen, en met elkaar kunnen ruilen. Een concreet plan en budgetering heb ik nog niet gemaakt, maar hier ben ik op dit moment mee bezig. Eerst wil ik een mooi project in een nieuw land uit zoeken, waar ik me komende zomer voor in ga zetten, en vanuit daar wil ik kijken welke producten het hardst nodig zijn!

Contributions, Comments & Kudos

Top dat je in je vakantie

Top dat je in je vakantie vrijwilligerswerk bent gaan doen! Het is altijd goed te horen dat mensen zich zo inzetten voor een ander. Veel succes op school, en veel plezier met je volgende reis!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.