DIT IS WAAROM IEDEREEN ONDERWIJS ZOU MOETEN KRIJGEN..

Soms zijn er van die mensen die op een inspirerende manier de meest belangrijke levenslessen weten mee te geven. David Foster Wallace is zo iemand, hij legt uit waarom studeren en onderwijs zo belangrijk zijn. Juist die dingen die vaak in ontwikkelingslanden ontbreken en juist die zaken waar wij als wereldsupporters veel aandacht aan zouden moeten besteden, want onderwijs is onmiskenbaar verbonden met ontwikkeling. Dus als je nog eens opstaat en jezelf heel zielig vind omdat je vroeg naar school moet, of je al om half 9 college heb, dan dan eens even aan al die kinderen die geen enkel vooruitzicht op onderwijs en ontwikkeling hebben! Fijne werkweek wereldsupporters bron; www.froot.nl

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
media_not_available.png
Statistics
3 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.