Streetlife voorrondes Den Haag

Hallo Allemaal,

op vrijdag 5 april hebben we met een groot gedeelte van de Filipijnen groep een bijeenkomst georganiseerd. Er kwamen veel jongeren op dit evenement af omdat het een talentenjacht was waar iedereen zijn eigen talent kon laten zien. Het was een goede plek om ons Filipijnen verhaal te delen omdat het de doelgroep is die nog erg beïnvloedbaar is en gestimuleerd kan worden om ook vrijwilligers werk te gaan doen.

Wij hadden allerlei verschillende filmpjes en beelden laten zien van de workshops die wij daar aan de kinderen gaven en de activiteiten die we daar georganiseerd hadden. Ook hadden de mensen van de filmcrew een heel mooi filmpje gemaakt van de Smokey Mountain tour.
Door middel van het beeldmateriaal en de ervaringen die wij met hen deelden hopen wij ze bewuster te hebben kunnen maken hoe belangrijk vrijwilligers werk is en wat het met een mens kan doen.

Kortom was het een geslaagde avond waar we hopelijk mensen geïnspireerd hebben om in de toekomst ook vrijwilligerswerk te gaan doen en daarnaast hebben we ook nog wat geld kunnen ophalen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of NonaKerremans
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.