Planet Earth

Planet Earth, een film waarvan iedereen waarschijnlijk al wel eens van heeft gehoord. Maar heb je ook al de moeite genomen om de film of de serie eens goed te bekijken?

Door mijn reizen dacht ik al aardig wat van de wereld te hebben gezien. Het was me al lang duidelijk waarom wereldsupporters belangrijk zijn. Veel van ons hebben immers met eigen ogen gezien hoe andere mensen leven. We zetten ons in voor de bijzondere mensen die we hebben ontmoet. En voor mensen die het moeten doen met veel minder dan wij. Planet Earth neemt je ook mee naar de minder (en niet) begaanbare plekjes op de wereld. De natuur, de fauna en flora, in zijn volle glorie.

Helaas horen daar ook de struggles van global warming bij. Planet Earth geeft een uniek beeld van de meest bijzondere plekken op aarde. We zetten ons als wereldsupporter niet alleen in voor andere mensen, maar ook voor die ijsbeer die verdrinkt omdat hij steeds door het ijs blijft zakken. Gelukkig wordt steeds meer energie groen opgewekt. Maar ook wij kunnen ons steentje bijdragen! Ik zet me in voor een beter milieu. Ik beperk mijn autogebruik (ook juist voor die kleine stukjes, dan is je auto nog niet warm en kost het gebruik veel brandstof). Ik beperk mijn plastic, water en energie ge -en verbruik. En door de beelden van Planet Earth te delen met mijn vriend en anderen hierover te vertellen hoop ik dat ook hun ogen opengaan. We leven in een prachtige wereld! Wat doe jij al om de natuur te beschermen?

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Ankederks1
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]