Feestmaand voor iedereen

December is inmiddels alweer afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat we het alweer moeten vergeten.

Dit jaar heb ik namelijk met mijn moeder zelf een actie bedacht om ons in te zetten voor 'de ander' in December. Want in December krijgen veel mensen kerstkaarten, een kerstbonus en/of een kerstpakket. Maar er zijn zo veel mensen die dat allemaal niet krijgen! Voor die mensen hebben wij dit jaar wat gedaan. Mijn moeder en ik hebben allebei onze vrienden en vriendinnen berichtjes gestuurd met de vraag of ze een kerstpakket wilden doneren. Nu zit ik nog op de middelbare school dus krijgen niet veel van mijn vriendinnen al een kerstpakket, maar het was toch het proberen waard. Met de gedoneerde spullen hebben wij in totaal 13 totale kerstpakketten kunnen maken! Deze hebben we af laten geven (we wilden liever dat iemand anders dat zou doen) bij mensen die geen geld hebben om in de feestmaand December eens wat extra's kunnen kopen. Alle kerstpakketten zijn goed ontvangen en hopelijk heeft iedereen er van kunnen genieten!

Ook ben ik momenteel bezig met het opzetten van stichting Timataaba. Timataaba is het kinderhuis in Ghana waar ik gewerkt heb afgelopen zomer. Met die stichting hoop ik er voor te kunnen zorgen dat er op reguliere basis geld naar Ghana overgemaakt kan worden. Het is nu allemaal nog heel erg spontaan en nieuw maar ik heb heel veel zin om dit idee door te zetten en alles te gaan regelen! Maar zoals gewoonlijk zal ik via mijn wereldsupporterblog alles up to date houden.

De informatiedag bij mijn oma die ik wilde plannen is helaas niet gelukt omdat mijn oma ziek was. Ik ga hopelijk snel een nieuwe datum prikken zodat ik daar een presentatie kan geven! 17 januari ga ik sowieso naar de grote vakantiebeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Daar zal ik iedereen te woord staan als vrijwilligerswerk ambassadeur van Travel Active. Dus als je zin en tijd hebt, kom dan vooral dat weekend langs in Utrecht!

Dit zijn tot nu toe mijn afgelopen en geplande activiteiten, hopelijk kan ik snel weer een update geven en er komt sowieso een verslag van mijn dag in Utrecht!

 

XX Jessie

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of JessieterMeulen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.