Jeeej! vertellen vertellen vertellen

Gelukkig is het mij nog gelukt om morgen al mijn vriendinnen uit te nodigen om hun te vertellen over mijn ervaring in Indonesie!!! Daarnaast heb ik ervoor gezorgd dat ik een prachtig fotoboek had tijdens kerst waar de hele familie voor was gaan zitten. Heel leuk om hen te zien lachen om alleen al mijn foto's, laat staan mijn verhalen! Het leuke hiervan is dat mijn familie vroeg om het rekeningnummer en graag wil doneren!!!!!! Ook vertel ik ze over hoe de mensen die daar nu werken aan hun bijdragen komen! En daar kijkt iedereen van op! Iedereen heeft zijn eigen fonds en stichting en kan via die weg leven. Echt bizar!!!!! Het leven hier in NL en Indonesie....het is zo confusing!!!! 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Noelle
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
7
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.