Worldmapping helpen op de ´verre reizen met kinderen´ beurs!

Afgelopen zondag (2 november) heb ik Worldmapping geholpen op een beurs voor verre reizen met kinderen, in Hilvarenbeek.

Nienke en ik hadden ons allebei al snel aangemeld  om te helpen, we hadden er erg veel zin in!

Op 2 november ging de wekker om zes uur, en om kwart voor zeven zaten we al op de fiets richting station Deventer. Van daar uit moesten we ongeveer twee uur reizen naar Tilburg, met een aantal keer overstappen. Eenmaal aangekomen in Tilburg bleek het dat de bus maar om het uur reed, dus moesten we nog drie kwartier wachten! De beurs begon om tien uur, en we hadden gepland om kwart voor tien aan te komen, zodat wij er al waren voordat het begon. Terwijl wij nog steeds aan het wachten waren in Tilburg was het al kwart over tien, dus dat is wel jammer. Uiteindelijk zijn we pas om kwart voor elf aangekomen bij het Safari park Beekse Bergen, waar de beurs werd gehouden. Maar we zijn er gekomen!

In totaal waren we met z’n vieren: Nienke, Britt, Angela en ik. Angela is een ervaren expeditieleider die dus aardig wat af weet van Worldmapping, en die ook bezorgde ouders kon vertellen dat het juist een hele gave ervaring is voor hun kind!

Het was helaas niet een hele geslaagde dag: in totaal hebben we een stuk of tien jongeren aan kunnen spreken, waarvan er maar vijf oprecht geïnteresseerd waren. Het was dan ook niet echt een goede doelgroep. Er waren veel gezinnen met wel hele kleine kinderen, terwijl wij hadden gehoopt dat er ook aardig wat gezinnen tussen zouden zitten met wat oudere kinderen, zodat wij dan hen konden aanspreken om met Worldmapping op reis te gaan, en ook daadwerkelijk wat voor de wereld te doen.

Desalniettemin vond ik het een hele leuke en gezellige dag, en ik denk ook dat de jongeren die echt oprecht geïnteresseerd waren zich daadwerkelijk gaan aanmelden, en ook de wereld een stukje zullen verbeteren!

Danique 

 

 

Het lukt op dit moment niet om hier een foto bij te plaatsen, ik hoop dat dat in de loop van de avond nog wel zal lukken!

More contributions of WorldSupporter author: daniquekouwen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]