Just arrived

Ik zit nu een weekje in de Filipijnen, het is echt top hier .. Super leuke mensen & heel gastvrij en ze maken graag een praatje met je. Ik ben maandag begonnen in House of Refuge & de kindjes maken me nu al blij. Ondertussen ook al veel van de Filipijnen gezien ( natuurlijk nog lange niet genoeg ), maar je staat er versteld van hoeveel een week met je kan doen in een andere omgeving. Al veel nieuwe mensen ontmoet, en ze noemen je zelfs al 'friend'. Super anders als in Nederland, waar mensen om eigenlijk alle kleine dingetjes kunnen zeuren .. De mrt & de lrt al uitgeprobeerd, verdwaald in het extreem grote Manilla, camera al gestolen ( *minder fijn gedeelte van de Filipijnen, de pickpockets ), smokey mountain gezien .. En er komen nog veel meer leuke dingen :)

** De link naar House of Refuge : http://www.worldactivity.ph/volunteering/who-do-you-want-help/children/house-refuge

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Karin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.