Dag voor vertrek

Mijn lieve vrienden,

Morgen is het dan zover, ik ga in mijn eentje naar China ! Ik ga nog even een opsomming geven van wat ik nou precies ga doen en waar, want ik weet het, het is lastig om te onthouden wat ik jullie allemaal vertel af en toe..

Mijn avontuur begint in Suzhou (Jiangsu), een stadje onder Shanghai, in China waar ik vier weken ga (helpen) met Engels lesgeven op een basisschool 
Vervolgens zal ik mijn trip voortzetten in de hoofdstad en daarna de landen Zuid-Korea, Japan en uiteraard Vietnam onveilig gaan maken met mijn felpaarse koffer ! Mijn reis zal ik eindigen in HongKong, mijn geboortecity !

Half november ben ik alweer terug in Nederland en in de tussentijd zal ik jullie lastig vallen met veel foto's en verhalen/blogs hier op fb of hier:httpspublic://blog/iphone_fotos_1594_0.jpgwww.wereldsupporter.nl/profiel/huyen

Tot gauw ! 
Xx

 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Huyen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.