Wereldsupporter song: lokale dansgroep

https://www.youtube.com/watch?v=-ia4ccysYDQ

Dit is een lokale dansgroep uit Tanga, Tanzania. Deze groep kwam in ons kamp optreden omdat een van de jongens uit het dorp kwamen waar we inzaten en we hem goed kende. Hij putte al zijn energie om altijd maar door te blijven gaan uit deze groep. Dat gelde voor hun allemaal. Ze danste altijd met heel veel passie en plezier. Zij inspireerde door hun doorzettingsvermogen, hun passie, energie en liefde. Het was niet alleen het dansen wat hun hielp maar ook het samen zijn. Doordat ze danste waren ze een sterker persoon. Dit is mijn wereldsupporterssong omdat ik heb gezien dat dit is waar zij hun hoop vandaan halen. Zonder deze hoop zouden ze hun leven als last zien. Maar nu niet. Want zolang deze jongens nog kunnen dansen, zijn zij gelukkig.  

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of IrisDuivenvoorden
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
14
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.