Eerste weekje Uganda

Eerste weekje Uganda!

Hallo Allemaal,

Ik zit hier nu al ruim een week in Uganda en het is echt super snel gegaan! De afgelopen week hadden we en introductie week, hier gingen we langs verschillende activiteiten langs om te kijken wat alles inhield.

Ik deel overigens een huisje met Pulle, Özlem, Dieuwertje en Wendeline.
Zondag hebben we de kampala-tour gedaan, alles was vrij het zelfde als in 2011 alleen een muur wat vroeger zo mooi geschilderd was is nu helemaal weg.
en de taxiplein blijft ook zo indrukwekkend, ik vraag me altijd af hoe ze van dat plein af willen komen.

We zijn ook nog langs zo'n hal geweest met allemaal kippen in te kleine hokken gepropt en aan de einde van de gang werden ze geslacht, zo vies! 
Verder op het project Lwengo was het ook wel gezellig. Wat ik het meest zware vond an deze week werken was de stenen maken, watertank bouwen, wauw wat is dat vermoeiend in deze hitte! 
Wat ik het leukste vond aan deze week waren de gehandicapte kinderen, hoe blij kunnen ze zijn door een klein beetje aandacht van jou! Voor in Nederland is dat zo onwerkelijk en niet te begrijpen.

Vrijdag hadden we met de locale begeleiders de rooster door besproken wat we de komende tijd kunnen doen en wat we graag willen doen.
Natuurlijk had ik aangegeven dat ik housevisits en met gehandicapte kinderen iets wilden doen! 

Ik had vrijdag moeite met de 2 maanden dat ik hier ben, had toen vooral last dat ik het niet vol kon houden. Gelukkig is Chantal heel lief en zei we kijken gewoon eerste deze maand en je gaat alle weekendtrips doen en kijken daarna weer verder, als je echt naar huis wil hebben we dat zo geregeld! En ik ben ook niet de eerste met dit gevoel zij had er ook last van... En dat geeft ook wel een goed gevoel.

Amber die zit hier ook 2 maanden, ben ik ook super blij mee dan ken ik nog iemand die hier ook blijft na deze maand en het leuke is nog zij vliegt samen met mij terug! Ik ben nog nooit zo blij geweest.. Dus dat geeft me nog meer een geruststellender gevoel. Amber zit overigens bij Rakai.

Ik kan nu alleen maar zeggen dat het goed gaat op vrijdag na dan! en het project is ook super dus deze maand komt helemaal goed!

Veel liefs, Maartje

 

Follow the author: MaartjeLaat
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: MaartjeLaat
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]