Een perfecte eerste week

Dag 7 ( zondag 13-07-14)
Tijd 19:00
Temperatuur: beter

Wat een week. Wauw dat ging snel. Het is nu zondagavond 7 uur en het is pikdonker. Ik zit op de bank in de gemeenschappelijke woonkamer en heb eigenlijk nu pas tijd om mijn blog bij te werken.

Tijd: 23:01
Temperatuur: lekker warm onder 4 dekens.

Deze week was super leuk, druk en snel. Ik lig nu in bed en we waren net uiteten geweest, waardoor ik m'n blog van vandaag niet kon afmaken.

Ik heb net dag 2 en dag 3 geüpload. Het is heel druk, dus ik kan mijn blog helaas niet elke dag bijhouden. Ik houd wel dingen bij in mijn reisdagboek dat zal ik dan als ik tijd heb posten op deze site (net als vandaag).

Deze week ben ik elke ochtend naar Fikelela geweest en elke middag naar GAPA. Deze projecten zijn zo verschillend, waardoor een dag niet eentonig wordt. In Fikelela woont een kleine groep kinderen, die je echt leert kennen. Donderdag was er een jongetje die mee buiten ging spelen, we stonden in een kring liedjes te zingen, wat we heel vaak doen. Hij moest een beetje huilen dus ik tilde hem op. Binnen 1 seconde viel hij in slaap en ik kreeg hem de rest van de ochtend niet meer wakker, dus hij sliep de hele ochtend in mijn armen terwijl ik met de andere kinderen in de kring spelletjes deed. Het was zo lief en bijzonder, wat een dotje. Ik ben echt dol op de kinderen in Fikelela!!! 'S middags in GAPA is het weer heel anders. Er zijn veel meer kinderen en veel meer activiteiten. We zorgen voor veel afwisseling voor de kinderen, wat het heel leuk maakt. We mogen helaas geen foto's maken op de projecten en in de sloppenwijken. Op de officiële facebook- site van african impact van Capetown staan wel wat foto's die jullie misschien kunnen bekijken.

Ik zal morgen als er tijd voor is wat posten over dit mooie weekend!

Good night everyone

X

Image
Follow the author: Annebolten
More contributions of WorldSupporter author: Annebolten
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]