mijn indrukken van de reis

Nu ik weer thuis ben in Nederland denk ik nog steeds heel veel terug aan mijn tijd in Uganda. 

Wat raar om weer thuis te zijn. Ik loop op straat maar de kinderen in nederland komen niet meer op me af om me te knuffelen en te vragen hoe het met me gaat, ook heb ik een hele groote kamer voor me alleen. In uganda sliep ik met 5 anderen op een even grote kamer. Thuis draai ik de kraan open en stroomt er warm water uit. Dit was in Uganda ook niet vanzelf sprekend. Als je naar het toilet moet heb je nu een wc, daar had je een gat waar ongedierte omheen kroop. Het klinkt nu allemaal zo vanzelfsprekend voor ons in Nederland omdat we niet beter weten dat dit zo hoort. Toch heeft het mij heel erg aan het denken gezet omdat het ook heel anders kan gaan met minder luxe en dat het dan misschien niet zo perfect is als hier maar dat ik wel met minder tevreden was. Juist dat vond ik heel mooi en stiekem verlang ik elke keer weer naar de dingen daar.  

 

Image
Follow the author: Evelinevanijmeren
More contributions of WorldSupporter author: Evelinevanijmeren
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]