Image
WorldSupporter profile of Evelinevanijmeren
Image
Travel & Move: 
Lwengo, Uganda
Experience & Leisure: 
Hobby/ sport : Turnen, assisteren, sociale contacten onderhouden, social media,
Learn & Develop: 
Ik heb meerdere keren mee gedaan met een inzamelingsactie voor serieus request. Nu ben ik bezig met verschillende acties om mijn project in Uganda, Lwengo te ondersteunen.
Help & Change: 
Mijn naam is Eveline. Ik doe de opleiding tot verpleegkundige. Ik ga als vrijwilliger naar Uganda. Ik ga mijn kennis inzetten voor het welzijn van anderen en de gezondheidszorg onder ogen zien.
Ik hoop vooral veel te mogen leren!
Work & Initiate: 
Via mijn stageplaats heb ik als kerstcadeau een fairtrade armbandje gekregen dat gemaakt is in Nepal voor een eerlijk loon.
Binnenkort ga ik met wat hulp van mijn collega's geld inzamelen voor Uganda.
My Latest Activity
Image

Tijdens mijn reis heb ik een vakschool bezocht en gekletst met een meisje daar van mijn leeftijd. Ik vond het erg leuk om zo de verschillen tussen haar en mij te zien. Ik liet haar fotos zien van mijn familie, vrienden, hobby's etc. Vol verbazing keek ze naar deze foto's en luisterde ze naar mijn ve...

Image

Nu ik weer thuis ben in Nederland denk ik nog steeds heel veel terug aan mijn tijd in Uganda.  Wat raar om weer thuis te zijn. Ik loop op straat maar de kinderen in nederland komen niet meer op me af om me te knuffelen en te vragen hoe het met me gaat, ook heb ik een hele groote kamer voor me a...

Image

Om mijn reis en het project Lwengo in Uganda te bekostigen heb ik verschillende acties gedaan. Mijn grootste actie was het bakken van oliebollen, dit waren wel meer dan 500 stuks! deze actie heeft me zeker een mooi bedrag opgeleverd!