gesprek met een lokale leeftijdsgenoot

Tijdens mijn reis heb ik een vakschool bezocht en gekletst met een meisje daar van mijn leeftijd. Ik vond het erg leuk om zo de verschillen tussen haar en mij te zien. Ik liet haar fotos zien van mijn familie, vrienden, hobby's etc. Vol verbazing keek ze naar deze foto's en luisterde ze naar mijn verhalen en ik naar die van haar. 

Ik heb een  korte beschrijving van Peninah hieronder geschreven wat ze mij heeft verteld over haarzelf. 

My name is Nsimbi Anne Peninah and i'm a 19 years old girl. i'm Catholic by religious. I live in masaka with my father, mother and my brother. My brother is one year older than me. I go to the school in Masaka and i learn to be a teacher. next year i will get my degree and i'm a teacher. I like facebooking and jazzing my friends. My hobbies are Nethball, dancing and music. Thank you for being my friend. 

 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Evelinevanijmeren
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
13
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd