terug blikken op de afgelopen maanden

Het zijn erg mooie maanden geweest waarin ik vaak terug heb gedacht aan Uganda en waar ik ook nog vaak aan terug zal denken, zoiets zal je voor altijd bij blijven en is ook het mooiste wat ik ook heb meegemaakt.

Ik heb zeker nog plannen om nog een keer terug te gaan en nog meer vrijwilligerswerk te doen. Ik wil ook graag mijn vader een keer meenemen naar Uganda.

Dus ik ben nog steeds niet over Uganda heen en wil zeker verder met vrijwilligerswerk, maar nu eerst moet ik zorgen dat ik slaag en een vervolgopleiding heb zodat ik dadelijk ook de mogelijkheid heb om terug te gaan.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MaartjeVanBeek
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.