Collecteren en potje in de Intertoys

In de intertoys heeft bijna het hele jaar een potje gestaan voor mij, zodat klanten daar een kleine donatie in konden gooien. Hiermee heb ik denk €70,- opgehaald. Ook heb ik nog een week gecollecteerd. Hier moest ik eerst een aanvraag voor doen en die werd gelukkig goed gekeurd! Veel mensen gaven toch wel €2,-, maar ook veel mensen geloofden je niet. Gelukkig kon ik dan het krantenartikel laten zien en me reisbevestiging. Altijd goed voorbereid zijn dus!

Image
Follow the author: manon2211
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: manon2211
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Collecteren

Cool vna de intertoys dat ze je helpen. Werk je daar? En hoeveel heb je opgehaald met collecteren? Het lijkt me best lastig, volgens mij gooien veel mensen de deur dicht, of valt dat wel mee?

Collecteren

Ja ik werk inmiddels een jaar bij de intertoys, dus inderdaad wel lief dat ze me daarbij wilden helpen! Met collecteren heb ik ongeveer 100 euro opgehaald, maar dan liep ik elke avond ongeveer 1 uurtje dus als je natuurlijk 2 uur gaat lopen met meer mensen tikt het waarschijnlijk nog meer aan. Vooral mijn buren gaven heel veel, omdat ze me natuurlijk kenden.
En mensen gooien de deur niet heel snel dicht hoor! Meestal vinden ze het wel een bijzonder initiatief en daarom geven ze ook een donatie, omdat je er zelf naartoe gaat en niet omdat je het geld bijvoorbeeld opstuurt en niet weet waar het terecht komt. Er zijn wel veel mensen die vragen of het echt is, dus ik nam ook altijd me reisbevestiging en vliegticket mee en de vergunning om te collecteren. En mensen die niks geven zitten er natuurlijk altijd tussen!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2