Presentatie in de klas

Ik heb na de expeditie in Uganda, een presentatie gegeven over mijn reis. Ik heb het tijdens de les Nederlands gedaan, omdat dat het enige uur was, waar ik een presentatie mocht geven. Ik heb veelal foto's laten zien. En ik heb bij die foto's een verhaal verteld. De meeste leerlingen vonden het heel anders dan dat ze hadden verwacht. Zij dachten dat het allemaal heel smerig en primitief was, maar dat viel reuze mee op de foto's. Ik heb het zelf ook ervaren als een luxere expiditie dan wat ik op voorhand had verwacht. Vooral de lerares was onder de indruk van mijn verhalen en ik denk dat mijn klasgenoten het ook wel leuk vonden om te zien wat ik had meegemaakt daar in Uganda. Ik weet niet of ik met deze presentatie andere heb aangezet om vrijwilligerswerk te doen, maar het zou zomaar kunnen.

Follow the author: Erinho
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]