De nieuwe Uganda groep van het Cals komt eraan !

Ik heb samen met nog een paar mensen van onze groep, geholpen bij de nieuwe informatie avond over Uganda op onze school, het Cals. Het leek me leuk om dat te doen, omdat ik graag wilde delen hoe het daar was en om mensen te overtuigen, dat ze er heen moeten gaan, want ik heb er een onvergetelijke tijd gehad. We stonden aan verschillende tafeltjes, waar mensen vragen konden stellen of de reis. Vaak kregen we vragen over het geld, hoe we het bij elkaar hadden verzameld, en wat onze leukste herinnering was in Afrika. We hebben overal eerlijk antwoord op gegeven en ik vond het erg leuk dat er zoveel kinderen enthousiast waren om te gaan. Ik denk dat we heel veel mensen hebben overtuigd en dat zij zich zeker zullen gaan inschrijven voor de reis. En ze vroegen me ook al om tips voor de motivatiebrieg om mee te gaan. Dus dat is al een goed teken lijkt mij !

Follow the author: Erinho
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

school

Leuk dat school er zoveel mee doet. Zou bij mij echt niet kunnen, haha! cool dat je zoveel mensen enthousiast hebt gemakt. Misschien zien we dan binnenkort weer meer wereldsupporters!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1