Tante gaat compleet fairtrade

Nadat ik terugwas uit Uganda, en helemaal enthousiast was ging ik natuurlijk aan iedereen mijn verhaal vertellen. Zo ook aan mijn tante, Annelies. Zij kocht al vaak fairtrade producten, maar na mijn verhaal is zij compleet fairtrade gaan leven. Af en toe koopt ze natuurlijk nog wel een 'normaal' product, maar bijna alles wat ze daar eten en gebruiken is fairtrade. Hartstikke goed bezig dus !

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

mijn vrouw

Hahaha Ik krijg een mental picture van een vrouw op een berg van Fair Trade producten (misschien een idee als reclame spot voor Fair Trade :D)
Mijn vrouw gaat denk ik dezelfde kant op als jouw tante. Elke week vind ik meer Fair Trade producten in mijn keuken. Binnenkort zal ik wel een foto plaatsen.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of maud1507
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd