Tante gaat compleet fairtrade

Nadat ik terugwas uit Uganda, en helemaal enthousiast was ging ik natuurlijk aan iedereen mijn verhaal vertellen. Zo ook aan mijn tante, Annelies. Zij kocht al vaak fairtrade producten, maar na mijn verhaal is zij compleet fairtrade gaan leven. Af en toe koopt ze natuurlijk nog wel een 'normaal' product, maar bijna alles wat ze daar eten en gebruiken is fairtrade. Hartstikke goed bezig dus !

Contributions, Comments & Kudos

mijn vrouw

Hahaha Ik krijg een mental picture van een vrouw op een berg van Fair Trade producten (misschien een idee als reclame spot voor Fair Trade :D)
Mijn vrouw gaat denk ik dezelfde kant op als jouw tante. Elke week vind ik meer Fair Trade producten in mijn keuken. Binnenkort zal ik wel een foto plaatsen.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of maud1507
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.