Vertellen van familie

Nadat ik teruggekomen ben uit Uganda heb ik aan iedereen die het wilde horen (of niet wilde horen) vertelt hoe geweldig het was. Dit jaar heb ik ook weer verschillende mensen enthousiast gemaakt om te gaan kijken of het iets voor hun is, en nadat ik terug was hebben ook nog wat familieleden extra geld overgemaakt zodat ik dat door kon geven aan de organisaties waar we zijn geweest.

Follow the author: maud1507
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: maud1507
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1