Keep going!

Ik ben weer terug in Nederland! En dat is raar want het is hier heel anders dan in Zuid-Afrika. Dit was een geweldige ervaring, ik heb ontzettend veel geleerd en ik heb heel veel gezien. Ik wil heel graag dat andere mensen ook zoiets kunnen doen!

 

Dus wat ik ga doe nu ik terug ben is zo veel mogelijk mensen overtuigen dat het echt waard is. Je helpt niet alleen jezelf maar ook andere! Dit ga ik doen door middel van social media en met mensen praten over mijn ervaringen. Ik ben nog lang niet uit gepraat over mijn ervaringen in Afrika.

Ik wil heel graag weer terug en misschien ga ik dit keer niet alleen!

Image
Follow the author: Geeske
More contributions of WorldSupporter author: Geeske
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]