Armbandjes, Armbandjes, Armbandjes

Mijn afgelopen week heeft gedraaid om armbandjes.

Ik heb via marktplaats een partij armbanden met bedeltjes opgekocht en deze voor meer verkocht. Het begon met 60 armbandjes, maar intussen is de tweede lading onderweg. Het was/is een enorm succes! Voor iedereen zit er wel een bandje bij die hij of zij leuk vind! Super leuk! Hopelijk kan ik hier nog heel wat geld mee ophalen.

Ook is het nichtje van mijn vriend armbandjes voor mij gaan verkopen. Dit als een totale verassing! Zo lief! Het is leuk om te zien dat mensen aan je denken.

Dus een week vol armbandjes.. 

Ik kan nu met een leuk potje geld aankomen bij mijn project in Nepal.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of chantheunisse
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.