Het-Zit-Erop

Jup, Abu Dhabi.. Bekend terrein onder de schoenen aangezien dit ook de plek was waar mijn intercontinentale avontuur begon. Koud uit het vliegtuig sta ik dit te typen op een toetsenbord waar je niet heel vrolijk van wordt. 

Mijn reis door Indonesie zit erop, de laatste week was fantastisch! Afgeweken van het plan ben ik via Borobudur, Mount Bromo en Mount Ijen naar Bali gereisd om daar in Ubud nog zo'n 28 uur te besteden. 
Het was een geweldige ervaring waarin ik ontzettend veel nieuwe mensen heb leren kennen, ongelooflijk mooie dingen heb gezien en heel veel heb geleerd! 

Over een uurtje of anderhalf stap ik in het vliegtuig dat me naar Dusseldorf zal brengen, dan zit het er echt op! 

Bedankt aan iedereen die op wat voor manier dan ook aan mijn reis heef bijgedragen en aan iedereen die hondstrouw alle blogs heeft gelezen! 

Tot straks! 
Joris

 

 

 

Follow the author: joris311
More contributions of WorldSupporter author: joris311
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]