Clini clown op de kinderafdeling

Tijdens mijn verblijf in Uganda heb ik regelmatig op de kinderafdeling 'cliniclown'gespeeld! De kinderafdeling lag regelmatig vol met doodzieke kinderen en als ik met een ballon op de afdeling kwam, verscheen op elk gezicht een glimlach. Ik heb met de zieke kinderen gespeeld en heb ze aandacht gegeven! Ik kon merken dat bij de kinderen het verdriet op de achtergrond kwam. Ze konden eindelijk een keer genieten en weer even kind zijn!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of miranda194
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
7
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd