Clini clown op de kinderafdeling

Tijdens mijn verblijf in Uganda heb ik regelmatig op de kinderafdeling 'cliniclown'gespeeld! De kinderafdeling lag regelmatig vol met doodzieke kinderen en als ik met een ballon op de afdeling kwam, verscheen op elk gezicht een glimlach. Ik heb met de zieke kinderen gespeeld en heb ze aandacht gegeven! Ik kon merken dat bij de kinderen het verdriet op de achtergrond kwam. Ze konden eindelijk een keer genieten en weer even kind zijn!

Image
Follow the author: miranda194
More contributions of WorldSupporter author: miranda194
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]