Multiculltureel Jongeren Vrijwilligers Vredesfestival

Vandaag een Wereld Supporter geworden. Wij hopen hiermee veel mensen te kunnen bereiken om samen de wereld een vrediger en gelukkiger plaats te maken. Wij zijn allemaal jonge meisjes van 17 t/m 21 jaar - Natasha, Georgina, Yasmin, Denise, Christina, Ashley (rechten/geneeskunde/industrial design studenten) en 1 jongen Jelke.

Wij moedigen jongeren (van alle achtergronden/culturen/geaardheid/gehandicapt of niet) aan om vrijwilligerswerk te doen door leuke vredesactiviteiten te organiseren.

Wij willen jongeren aanmoedigen om een vrijwilliger te worden. Wij geloven als vele jongeren een vrijwilliger willen worden het goed voor het land zal zijn. Zoals eerder omschreven: 4U&U moedigt alle jongeren aan om vrijwilligerswerk te verrichten. Het maakt niet uit uit welk land je vandaan komt, welke huiskleur je hebt, seksuele geaardheid en of je gehandicapt bent of niet – alle jongeren zijn welkom om met ons mee te denken, mee te helpen en mee te doen. Door samenwerking komt men in contact met mensen uit andere achtergronden waardoor je elkaar beter leert kennen en respecteren. 4U&U hoopt dat door samenwerking vooroordelen en racisme weg kunnen worden gewerkt.

Wat zit er in voor een jongere om een vrijwilliger te worden? Het geeft je een kans om een verschil te maken in het leven van mensen uit je eigen omgeving, maar ook voor mensen over de grens. Ook geeft het jou de gelegenheid om de nodige werkervaring ervaring op te doen. Vooral voor mensen uit bepaalde etnische groepen die een maatschappelijke achterstand hebben is dit van belang.

In een notendop: vrijwilligerswerk is hartstikke leuk, je kunt er anderen mee helpen en het is ook een kans om werkervaring te doen. Een pluspunt is dat door samenwerking jongeren van allerlei achtergronden elkaar beter leren kennen en samen onze wereld een betere plaats kunnen maken voor vrede en liefde voor je medemensen!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Jongeren van jongeren stichting 4U&U (for YOU and YOU)

Fantastische jongeren die jongeren aanmoedigen vrijwilligerswerk te doen door leuke evenementen te organiseren! www.4uandu.org/nl

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.