Eerste weekje in Cusco

Het reizen door de verschillende landen was echt ge-wel-dig!! Super veel plezier gehad met mijn lieve kleine zusje! En ik weet het zeker, zodra ik terug ben in Nederland ga ik weer sparen hoor :)
Maar goed.. in Nederland hadden we besloten om niet alleen te reizen, maar ook om te gaan werken. En daar had ik om eerlijk te zijn niet heeel veel zin in..

Na een lange reis vanuit La Paz naar Cusco stond ik ´s morgens om 6.30 uur te wachten op mijn ´moeder´. Ik wist alleen haar naam, maar niet hoe ze eruit zou moeten zien en zij wist ook alleen maar mijn naam. Ik heb lang gewacht, bijna een uur.. en toen ineend hoorde ik iemand mijn naam roepen. Gelukkig daar was ze dan :)!

Eenmaal thuis aangekomen, kreeg ik mijn eigen kamer met twee bedden. Ze dachten dat Simone ook mee kwam. Maar helaas.. die zit alweer een tijd in Lima.. Ik had dus keuze uit twee bedden. Nadat ik mijn tas helemaal had uitgepakt kreeg ik een lekker ontbijtje en ben ik daarna het bed ingekropen om een heerlijk bij te slapen. Het enige wat ik de eerste week uiteindelijk heb gedaan is geslapen..

Wat er ook nog eens bij kwam, was dat ik ziek werd. Wat natuurlijk behoorlijk in de weg stond om nieuwe mensen te ontmoeten. ik had toch bedacht om eens naar het centrum te gaan en de free walking tour te lopen. Zo kwam ik meer over Cusco te weten en zou ik in contact komen met andere. Want ik zit alleen in het gastgezin en ontmoet daar niemand. Maar het mocht niet zo zijn, want halverwege de tour ben ik flauwgevallen en werd ik op de taxi naar huis gezet. Daar ging mijn briljante idee..

Het eerste weekend in Cusco ben ik met de familie naar het park gegaan waar een klein festival was omdat het de dag van de vrouw was. En heb ik de rest van de familie leren kennen. Twee kinderen zijn namelijk al getrouwd en het huis uit. En eentje is zwanger. Het is echt een hele lieve familie waar ik woon. Echt super aardige mensen waar ik me gelijk thuisvoelde :) De moeder kookt goed, dus wordt heerlijk verwend. Alhoewel dat ook nadelen heeft.. ga volgende week een sportbroek kopen om maar eens naar de gym te gaan.. Mijn ´mama´ is trouwens ook mijn Spaanse docent, wel handig;)

Follow the author: lieke-89
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]