ontmoeting met een geweldige Surinaamse vrouw

Tijdens mijn reis in Suriname heb ik geweldige mensen ontmoet. De lokale mensen waren zeer gastvrij en enthousiast om mij als blanke Nederlander hun land te laten zien.
De onderdirectrice van kindertehuis Stichting Claudia A heeft mij laten zien hoe geweldig haar werk is in dit kindertehuis.
Ze is 24/7 bezig met de kinderen en woont zelf ook achter het tehuis op hetzelfde stuk grond. Haar achtertuin is als het ware de speeltuin van de kinderen. De kinderen kwamen graag bij haar zitten en gezellig kletsen.
Ik heb tijdens mijn vrijwilligerswerk veel met haar gedeeld en gepraat.
In het begin merkte ik vooral dat het eenrichtingsverkeer was, dat er veel vragen vanuit mijzelf moesten komen. Naarmate ze zagen dat ik me voor 110 % in zette voor de kinderen, begonnen ze meer interesse te tonen. Met name deze onderdirectrice. We hebben uren gepraat over ervaringen met kinderen en hoe kinderen eigenlijk allemaal hetzelfde zijn, ongeacht welke huidskleur.

Het was zo bijzonder haar te leren kennen en hoe zij omgaat met de organisatie van deze Stichting. Ik was behoorlijk aangedaan toen ze me vertelde dat ze met zeer weinig geld en materialen de kinderen moeten verzorgen en een mooi leventje te bezorgen.
Ze was zeer dankbaar dat ik gekozen heb bij hen vrijwilligerswerk te komen doen en ook mooie dingen heb bereikt.

Follow the author: Dorien23
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]