Interview Eindhovens dagblad

Ongeveer twee weken geleden was er een informatieavond bij mij op school, voor de mensen die het leuk vonden, om nog wat te weten te komen over hoe wij het in Uganda hebben ervaren. Zo was er ook de Knegselse correspondent van het Eindhovens Dagblad. Hij heeft mij en Berend op deze avond geïnterviewd en meteen de volgende morgen stond er al een artikel in de krant.
Het artikel is te vinden op: https://m.facebook.com/worldmapping/photos/a.198982326803069.45645.174581665909802/740602062641090/?type=1&theater

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ferdyvbrussel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.