EIN-DE-LIJK!

Hallo allemaal,

Mijn eerste blog! Eigenlijk vind ik het best spannend om te bloggen en weet ik ook niet zo goed wat ik moet bloggen, maar ik vond het toch maar eens tijd dat ik een blog bericht ging schrijven, dus daarom mijn eerste blog bericht ever!

Even kort wat ik ga doen...
Ik ga samen met een paar meiden van school en met 2 leraren op 21 Februari naar Uganda!!
Dit is een opdracht voor school, misschien hebben jullie het begrip PWS al een keer gehoord...maar dat is dus een profiel werkstuk wat ik aan het einde van mijn school jaar moet doen.
In Uganda ga ik daarvoor met 2 goeie vriendinnen van mij kinderen van 8-9 jaar lesgeven in het Engels.
Nu denken jullie allemaal vast...WOOW dan kan zij vast super goed Engels, maar jammer genoeg is dat niet waar:(
Maar gelukkig hoef ik ook weer geen ster te zijn in Engels om de kinderen daar les te geven. De kinderen daar kunnen namelijk al wel wat basis zinnen in het Engels maar ze kunnen dan nog niet echt een conversatie aangaan met andere mensen in het Engels. Daar gaan wij hun dus bij helpen:)

We zijn al aardig ver met ons lesmateriaal wat we mee gaan nemen naar Uganda en ik heb er super veel zin in, maar omdat het nu zo dichtbij komt vindt ik het toch wel spannend worden.
Er moet nog wel veel gedaan worden en ook voor het eerst naar Afrika gaan lijkt me best spannend, wel lijkt het me super interessant om te zien hoe de mensen daar verschillen van ons en hoe ze daar leven.
Ik denk dat het echt een super mooie ervaring gaat worden en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.
tot de volgende blog!

liefs,
Laura

Follow the author: Lauraaa
More contributions of WorldSupporter author: Lauraaa
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Leuk blog Laura, ik ga

Leuk blog Laura! Ik zag ook je blog over de Fancy Fair, en daar zou ik best meer over willen weten. =)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1