Goede reis

We ontmoetten elkaar op svhiphol, bij gate 25; Kyra, Maxime en ik.
De vlucht naar Cairo verloopt zonder problemen, daar aangekomen is het alleen wel heel moeilijk te beseffen dat ik verder van huis bend an ooit tevoren. het land is donker en het airport is er een als alle anderen.

Pas vanochtend, bij de aankomst in Johannesburg en de stempel in mijn nieuwe paspoort, voelde het als buitenland. Wel was ik gedurende de laatste 15 minuten m'n gehoor volledig kwijt. Heel beangstigend.

In Johannesburg kwam ook de bevestiging dat de koffers nog steeds op de goede weg waren; we moesten alles opnieuw meenemen door de douane. Maar de laatste vlucht had ik wel een plekje aan het raam, en dat was prachtig!

Op de luchthaven van Durban werden we heel hartelijk ontvangen, maar helaas was het nog wel drie uren wachten op de rest. met een clubje van 6 werden we 's middags door chauffeur Willy naar het Blue Sky Mining backpackers hostels gebracht. Typisch Zuid-Afrikaans, in een afgeragd taxibusje, zonder gordels, links ?n rechts inhalend. Maar we kwamen veilig aan.

op het strand werden we gezandstraalt want de wind hier is megahard, helaas ook de reden dat de branding te wild is voor grote zeezoogdieren. Het zwembad was meer succes, maar wel erg koud!

de tweede groep arriveert over ongeveer 2,5 uur, dan eten we gezellig met z'n allen hier, ik ben benieuwd. Morgen krijgen wel nog wat uitleg en dan vertrekken we allemaal naar ons project, spannend!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: neelklappe
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]