TEFL in Spain: Online Blended TESOL course

Door de coronacrisis breng je waarschijnlijk meer tijd thuis door dan je bent gewend. Deze ‘extra’ tijd biedt ook weer nieuwe mogelijkheden. Zo kun je jouw uren bijvoorbeeld benutten om een nieuwe skill te leren of om een carrière switch te maken.

Ben jij klaar voor een nieuwe carrière? Volg dan een Online Blended TESOL course via TEFL in Spain. Deze cursus leid je op om Engelse les te geven in het buitenland. Het is een flexibele cursus die je grotendeels online volgt, en daarom ideaal om nu mee te starten!

Een onderdeel van de cursus is het opdoen van praktijkervaring bij het trainingscentrum van TEFL in Spain in Malaga. Als je het online gedeelte hebt afgerond, is dit een leuke week waar je naar uit kunt kijken als het weer mogelijk is om te reizen. Na het afronden van de cursus ontvang je een geaccrediteerd en internationaal certificaat in TESOL.

Zie de website van TEFL in Spain voor de startdata en meld je direct aan

Content categories
Check all content related to:
Related content or attachment:
Spanish at Locations: online Spaanse taalcursus

Spanish at Locations: online Spaanse taalcursus

Heb jij altijd al Spaans willen leren of had je plannen om binnenkort een cursus Spaans te volgen in het buitenland? Via Spanish at Locations kun je nu online privélessen of groepslessen volgen!

Alle docenten bij Spanish at Locations zijn native speakers en hebben minstens 10 jaar ervaring met het lesgeven in Spaans. Wanneer je aan de cursus begint, ontvang je een WhatsApp-nummer waarop je 10 uur per dag een docent kunt bereiken voor het beantwoorden van jouw vragen over de online cursus Spaans.

Lees meer over de Spaanse lessen op de website van Spanish at Locations en meld je direct aan.

 

 

External Link
This content is used in bundle: