Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

My Latest Activity
Mini CV
Image
Travel & Move: 
De reis die wij gemaakt hebben vond plaats in juli 2013 Van de reis heb ik een fotoboek gemaakt die we vaak laten zien.
Op de kast hebben we een hoekje met Ghana gemaakt met souveniers en herinneringen, zodat we elke dag aan deze mooie reis herinnerd worden en mensen die bij ons komen dit kunnen zien. Tijdens onze zomervakantie dit jaar hebben we ook weer een Afrikaans dorp bezocht en konden we weer even voelen hoe bijzonder het ook al weer was wat we vorig jaar allemaal gedaan heben.
Experience & Leisure: 
Ter voorbereiding op Ghana zijn wij naar een traininsdag in Amsterdam bij Stichting Muses geweest. Op deze manier proberen wij ons in onze vrije tijd zo goed mogelijk voor te bereiden op Ghana.
In mijn vrije tijd ben ik bezig met het weeshuis door met andere vrijwilligers in contact te zijn hoe we het daar beter kunnen maken. Tevens zoeken we contact met nieuwe vrijwilligers, zodat we hen gericht kunnen helpen met vragen en voorbereiding. Ik merk dat mensen via dit profiel of via ons reisverslag bij mij terecht komen en ik krijg soms mailtjes met vragen hierover die ik graag beantwoord! Ook helpen we soms mee op voorlichten. Deze zomervakantie zijn wij weer in Afrika op vakantie geweest en zo goed mogelijk geprobeerd om daar de lokale economie te stimuleren. Afrika heeft toch wel een beetje ons hart gestolen, blijkt achteraf.
Learn & Develop: 
Op school heb ik regelmatig mee gedaan met sponsorlopen. Op de middelbare school werd dit rondom sinterklaas altijd gedaan.
Op dit moment loop ik stage op een basisschool in groep 4 en wil ik met hen ook een sponsoractie op touw zetten. Na terugkomst waren mijn klasgenoten erg benieuwd hoe het was en wat we allemaal gedaan en beleefd hadden. Vol enthousiasme kon ik vertellen en heb het doen van vrijwilligerswerk sterk gepromoot. Naderhand zijn een aantal geïnteresseerden nog wel terug naar mij gekomen met vragen.
Help & Change: 
In juli 2013 hebben mijn moeder, zusje en ik vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis in Ghana. Gedurende de zomervakantie hebben wij geprobeerd om daar een steentje bij te dragen.
We hebben goed contact gehad met andere vrijwilligers en geprobeerd om zo samen zoveel mogelijk bij te dragen voor de kinderen daar. Na terugkomst zijn we maandelijks bezig met het weeshuis. We zijn begonnen om voor een waterfilter te sparen en promoten dit uitgebreid. Verschillende (oud) vrijwilligers zijn op die manier al samen met ons bezig. Bij Travel Active zijn we toegevoegd aan het bestand voor mensen met vragen die naar Ghana gaan. Omdat wij er echt geweest zijn kunnen we hen voorlichting geven via de mail. Tevens hebben wij geholpen op een voorlichtingsavond en geprobeerd om andere mensen zo enthousiast te maken voor het doen van vrijwilligerswerk.
Work & Initiate: 
Ik werk bij Jumbo supermarkten, maar kan hier weinig bijdragen. Wel zijn de plastic tasjes tegenwoordig niet meer gratis en wordt minder papier gebruikt door niet alle bonnetjes meer uit te printen.
Mensen aan de kassa horen mij regelmatig mijn verhaal over Ghana vertellen en raken daardoor geïnspireerd. Op die manier blijkt dat er veel interesse is in het doen van vrijwilligerswerk. Veel mensen vragen nu een jaar later of we nog terug gaan. We hebben dus een hoop interesse gewekt.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Latest Teaching Materials
My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters