6 maanden thuis

We zijn alweer 6 maanden thuis, maar hebben zeker niet stil gezeten! Via Facebook zijn er een hoop acties aan de gang om de waterfilter rond te krijgen. Met veel vrijwilligers hebben we contact om er samen voor te zorgen dat deze er ook werkelijk gaat komen.
Twee meiden die met ons in contact zijn gekomen zijn ook naar het project Mums Care gegaan. Samen met hen hebben we een middag gekletst over wat ze konden verwachten en wat ze konden doen qua voorbereiding.
Ik heb ook verschillende berichten gehad van mensen op ons blog die on via de naam van het weeshuis hadden gevonden en contact met ons zochten. Wel leuk dat wij via Google naar voren komen! Voor vragen sta ik open, dus heb uitgebreid gereageerd.

Door Travel Active zijn we gevraagd om mee te komen helpen op een voorlichting. Deze avond in Rotterdam stond in het teken van nieuwe vrijwilligers en ook wij hebben ons verhaal gedaan en geprobeerd om mensen te inspireren.

Met andere vrijwilligers ben ik zeker maandelijks met het project bezig om te kijken hoe het nu gaat en proberen we contact te leggen met nieuwe vrijwilligers, zodat zij ook gericht naar zaken kunnen kijken als ze daar zijn.
Ook zijn we nog steeds bezig met het inzamelen van geld voor de waterfilter.

We zitten er aan te denken om deze zomervakantie weer terug te gaan naar Ghana, maar we moeten nog even kijken of er plek voor ons is. Kortom, wordt nog vervolgd...

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Rozanne
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]