Image
WorldSupporter profile of Marloesjevk
Image
Travel & Move: 
Tijdens een zomer heb ik twee maanden animatiewerk gedaan in Frankrijk.
In plaats van een grote camping met heel veel Nederlanders om je heen, deed ik het animatiewerk in mijn eentje op een camping in 'the middle of nowhere'. Het is fantastisch om écht in contact te komen (in het Frans) met de eigenaren en de mensen uit het dorpje.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd vind ik het ook belangrijk om met andere culturen bezig te zijn.
Tegenwoordig is alles bij de Albert Heijn te verkrijgen, toch koop ik sommige producten liever bij de Turkse bakker of de Toko in de straat.
Learn & Develop: 
Mijn interesses hebben altijd al bij ontwikkelingswerk en andere culturen gelegen. Bij een vrije keuze opdracht kies ik daarom vaak voor dit onderwerp.
Voor een filmverslag koos ik de film 'Wit licht' en voor het vak journalistiek schreef ik over het werk van Plan Nederland. Daarnaast volg ik op dit moment de minor Global Development Issues en naar aanleiding daarvan ga ik een maand stage lopen in Vietnam.
Help & Change: 
Ik merk dat ik het steeds belangrijker vind om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Op dit moment is mijn hulp nog 'klein'.
Toch moet ik ergens beginnen en daarom belanden er steeds meer fairtrade producten in mijn winkelmandje.
Work & Initiate: 
Bij mijn bijbaantje in de schoenenwinkel worden twee keer per jaar oude schoenen ingeleverd. Per ingeleverd paar wordt er een X aantal cent gedoneerd aan een goed doel.
Ik probeer altijd zoveel mogelijk reclame te maken, zodat iedereen op deze manier een makkelijke en laagdrempelige bijdrage kan leveren.
My Favorite Content

Nothing found.

My Latest Activity
Image

Deze student deed mij een beetje aan Ho Chi Minh denken.

Image

Spelen met ballonnen is een groot succes in het weeshuis.

Image

Miss Kim: Een lieve, gemotiveerde student die graag knuffelt

Image

Chau is een vriend van de vrijwilligers in Can Tho. Hij neemt de vrijwilligers graag mee op stap en vertelt veel over de cultuur. Op deze foto zitten we met een aantal vrijwilligers te eten met zijn klasje (hij geeft ook Engelse lessen). We zijn om en om gaan zitten om zo in contact te komen met de ...