WorldSupporter Magazine of mandy vedder
Image
Travel & Move: 
Ik ben veel op reis geweest, vaak vanwege mijn vaders werk. Ik heb de meeste landen in Europa bezocht en ben een keer naar New York geweest.
Vorig jaar ben ik naar het eilandje Kos geweest in Griekenland met wat vrienden, waar ik een compleet zorgloze vakantie heb gehad.Met oud en nieuw ben ik samen met de familie vuurwerk gaan bewonderen in Londen, om een mooi 2013 af te sluiten en een geweldig 2014 te beginnen.
Experience & Leisure: 
Ik rij graag paard, en eigenlijk maakt het me niet zoveel uit waar of het nou in Frankrijk, Spanje of Griekenland is, of gewoon lekker thuis.
Verder speel ik een beetje gitaar en ben ik dol op series kijken.
Learn & Develop: 
Samen met een groepje leerlingen van school en twee leraren ben ik twee weken lang naar Ghana geweest.
Help & Change: 
Ik heb al een aantal keer meegedaan aan Zip Your Lip, maar muskietennetten uitdelen in Ghana was zeker het hoogtepunt op dit gebied.
Work & Initiate: 
Ik heb 2,5 jaar lang in een dierenwinkel bij mij in de wijk gewerkt. Nu ben ik gaan studeren in Antwerpen voor een bachelor Diergeneeskunde aan de Universiteit Antwerpen.
My Latest Activity
Image

Samen moet Loes(links) de dames van de keuken geholpen met lekkere Yam stoofpot te maken, jammie!

Image

Mijn persoonlijke hoogtepunt, heerlijk galopperen over het strand in Accra. Velen hadden nog nooit een blanke dame zo hard over het strand zien racen, met als gevolg een aantal huwelijksaanzoeken. De vrijheid was geweldig!

Image

Het jongste zoontje van Victoria, de vrouw waar we de eerste en laatste twee nachten verbleven, vond mijn djembé erg leuk. Ik had hem gekocht op een lokale craftsmarket.