Image
WorldSupporter profile of Lynn
Image
Travel & Move: 
Ik heb een project in Borneo gedaan wat een combinatie was van rondreizen en vrijwilligerswerk.
Hierdoor ben ik op meerdere plaatsen in Borneo geweest en heb ik telkens ander vrijwilligerswerk gedaan, zoals waterleiding aanleggen, meehelpen aan de opbouw van een reservaat voor sunbears en het begeleidden van buitenschoolse activiteiten voor kinderen. Deze zomer wil ik naar Sri Lanka om daar sociaal/educatief vrijwilligerswerk te gaan doen, zoals lesgeven op een basisschool en/of meehelpen bij een instelling voor gehandicapten.
Experience & Leisure: 
Met mijn band heb ik meegedaan aan een benefietavond voor Serious Request. Heel bijzonder om wat te kunnen betekenen door muziek te maken.
Een wereldbijdrage werd daarbij betekenisvol, maar ook voor mezelf heel plezierig om te bewerkstelligen! (net als de meeste andere activiteiten die hierboven staan beschreven). Daarnaast steun ik vaak armbandenacties door een armbandje te kopen en kocht ik bijvoorbeeld mijn mobiel via stichting Pink Ribbon.
Learn & Develop: 
In het verleden heb ik meerdere malen meegedaan met uitwisselingsprojecten, zoals bijvoorbeeld bike-coast-bike (Menorca) en een uitwisselingsproject met Oostenrijk.
In mijn vervolgopleiding heb ik daarnaast deelgenomen aan een studiereis met de oriëntatie op hoe het sociaal werk in het buitenland geregeld is (Istanbul), erg leerzaam en indrukwekkend. In de toekomst ben ik van plan om in mijn derde jaar stage te gaan lopen in het buitenland, om daar ervaringen op te doen en mensen te helpen/ondersteunen.
Help & Change: 
Ik ben ambassadrice van Stichting Opkikker, met klasgenoten heb ik hier een actie voor opgezet waarmee we € 1.405,40 op hebben gehaald plus 156 mobieltjes voor de mobieltjesactie van de Stichting.
Ook was en ben ik vrijwilliger bij Huttendorp Wognum, waar ik kinderen begeleid bij het hutten bouwen en bijkomende activiteiten. Tot slot heb ik meerdere keren vrijwilligerswerk gedaan in Azië, van lesgeven tot natuurprojecten, voor mijzelf leuk, leerzaam en bevredigend werk, voor de lokale bewoners helpend, ondersteunend en fijn.
Work & Initiate: 
Binnen mijn werk bij de gehandicaptenzorg van Leekerweide, verzamelen wij doppen in voor het project ''dop for a dog".
Met dit project kan het centrum voor blindgeleide honden een bedrag bijeen sparen om puppy’s op te leiden tot blindgeleide honden. Ook heb ik op mijn huidige werklocatie en oude werklocaties een Opkikkerdoos gezet, waar oude mobieltjes mee verzameld worden voor Stichting Opkikker. Daarnaast gaat er elke maand een deel van mijn loon naar de personeelsvereniging van Leekerweide, waardoor er ook leuke extra activiteiten kunnen worden georganiseerd voor cliënten en medewerkers.
My Latest Activity
Koop een lot voor Stichting Opkikker

Hallo lieve Facebook&Worldsupporter vrienden en vriendinnen! Zoals sommige van jullie weten ben ik ambassadeur van Stichting Opkikker. Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer du...

Image

Wauw, wat een geweldige Facebook. Elke keer weer zie ik zo'n enorme kanjer op de Facebook staan,je kunt niets anders dan het liken!  De wereld veranderen, door het beeld van de wereld te veranderen. Voor mij is elk kind een kanjer, wel/niet nederlands, wel/niet goede kansen gekregen, wel/n...

Samenloop voor Hoop

In het weekend van 20 en 21 juni 2015 (van 14h - 14h) staat Stede Broec - Enkhuizen volledig in het teken van de SamenLoop voor Hoop: voor de eerste keer komt dit unieke, 24 uur durende evenement naar Stede Broec, waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en geld word...