WorldSupporter profile of fleurengels
Image
Travel & Move: 
ik ben in Berlijn geweest, daar waren erg veel zwervers en straatmuzikanten. Ik vond hun zo zielig dat ik deze iets van mijn verdiende geld gaf.
Meestal als we op vakantie gaan dan kiezen we vaak voor een bed&breakfast.
Experience & Leisure: 
Als ik ga winkelen loop ik vaak de wereldwinkels in. En Ik koop vaak biologische producten. Voor mijn verzorging gebruik ik vaak weleda. Ook houd ik wel van de muziek van Bob Marley.
Films van Martin Luther King vind ik ook heel interessant.
Learn & Develop: 
in groep 8 heb ik een presentatie gehouden op school over ontwikkelingswerk. Verder heb ik de kans nog niet echt gekregen op de middelbare school. Ik zit nu op 3havo.
ook heb ik 3 jaar kinderpostzegels verkocht van de school de Violier.
Help & Change: 
ik ga ontwikkelingswerk doen in Zuid-Afrika met de organisatie worldmapping. Hier gaan we helpen aan kleinschalige projecten voor misbruikte kinderen, straatkinderen en weeskinderen.
Hiervoor ben ik al hard aan het werk zoals sponsorbrieven rondbrengen met de fiets, wafels verkopen op markten, weekblaadjes rondbrengen en oppassen. dit alles voor Zuid-Afrika.
Work & Initiate: 
aangezien ik pas 13 jaar ben heb ik nog geen bijzondere ervaring opgedaan met mijn werk.
ik heb alleen een paar bijbaantjes: preipoten, oppassen en krantjes rondbrengen. Terug van de reis ben ik nu 15 jaar oud. Ik doe nu aardbeien plukken, soms preipoten en werken bij de Jumbo.
My Latest Activity
The Tree - Zuid Afrika

Dit is de speciale boom waar mensen van verre bij elkaar komen om te zingen, dansen en op het laatst wordt er eten, drinken en oude kleren aan ze uitgedeeld.

Image

Dit zijn een paar foto's van de reis+ sport-, spel- en lesmateriaal. we hebben met de kinderen op de projecten spellen georganiseerd, gevoetballt, balonnen uitgedeeld, en heel veel met ze geknuffeld en gespeeld. Op de projecten zelf hebben we ook veel klusjes gedaan zoals muren geverft en versierd, ...

Dag 15 (de laatste dag) in Zuid-Afrika! Safari

Vanmorgen om half 10 (eigenlijk 9 uur, maar Africa time he) gingen we met de busjes op weg naar de safari! Het was echt een superleuke ervaring en we hebben best veel mooie dieren gezien. Zoals giraffe, zebra’s, neushoorns, nijlpaarden, apen, herten enz. Met lunchtijd hadden we een pauze ergen...

Dag 13+14 in Zuid-Afrika! The Farm

Rond 9 uur kwamen we aan bij De Farm. We kregen eerst een korte rondleiding van een Nederlandse vrijwilliger die er al 9 maanden was. Ze zij dat de Farm een opvangtehuis is en geen weeshuis. ”Het is een grote familie.” verder vertelde ze een beetje iets over de daycare maar verder niet e...

Dag 12 in Zuid-Afrika! terugreis+ winkelcentrum

Opstaaaann, ik sliep weer gezellig langs Anouk met Manon, Simone, Chelsea en Britt op een kamer, Na het ontbijt gingen we weer terug in de busjes naar Blue Sky Mining, ons hotel in Warner Beach. Na weer 3,5 uur rijden kwamen we weer in ons hostel terug, voelt al als thuiskomen. Een half uur later gi...